s Mammalaiffii: Paimion joulumyyjäiset 23.11.14

tiistai 25. marraskuuta 2014

Paimion joulumyyjäiset 23.11.14

Sunnuntaina aamulla heräsin jo valmiiksi hirmuisen väsyneenä, jostain oudosta syystä. Ei mitään hajua, että miksi. Harmitti kovasti, koska olin suunnitellut, että koko perhe menee yhdessä Paimion joulumyyjäisiin.

Aino menossa myyjäisiin
Yllä mainitusta syystä ja että Inkalla oli myös erittäin hidastempoinen aamu syömisensä kanssa, johti siihen, että minä lähdin yksin Ainon kanssa joulumyyjäisiin ja isäntä sitten jäi Inkan kanssa kotipihaan rattikelkkailemaan ja pulkkailemaan =)

Laitoin Ainon valmiiksi kärryttelyä varten ja lähdimme kärryttelemään kaupungintalolle päin reippahasti. Vähän hulluteltiin matkalla vaunuslalomia harjoittaen ja lauleskellen hassuja lauluja. Ja Ainolla oli hauskaa!! Niin hauskaa, että =)

Kun saavuimme perille, olikin jo aikamoisen paljon porukkaa valunut paikalle myyjäisiin. Tänä vuonna myyjäiset näytti olevan vähemmän ulkosalla ja enemmän sisällä kaupungin talolla ja kirjaston puolella. Viime vuonna oli toisinpäin...

Ulkona oli monen monta käsityöläisten kojua. Monet olivat ottaneet pienimuotoiset arpajaiset sisäänvetokeinoksi. Kojuista löytyi kaikkea jouluisaa: leivonnaisia, sinappia, hujanatuotteita, havupukkeja, koristeita, piparikakkutaloja jne jne.

Kuva ulkootapäin...

Ulkona mennessä oli myös lakukoju ja eiköhän me siitä vähän lakuja sorruttukin ostamaan kotiin viemisiksi =)

Pihakojut oli nopeasti kierretty, kun niitä oli tosiaan tällä kertaa aikamoisen vähän. Sitten suuntasimme Ainon kanssa sisälle.

Muutama kuva sisällä olevista myyjistä. Nämä kolme myynti -pöytää olivat mielestäni parhaat.


Tämä pöydällinen askarteluja oli minun mielestäni ehdottomasti paras!! Ostinkin tästä tuollaisen pienen enkelin meille kotiin ja samalla sain kutsun pöydän pitäjältä Paimion askartelukerhoon. Mielenkiintoista... Saatanpa mennäkin =) Tykkäänhän kovasti näperrellä kaikennäköistä itse.


Kun myyjäiset oli kierretty, menimme takaisin ulos vielä vähän tunnelmoimaan ja mitäs sieltä löytyikään: JOULUPUKKI!! Ja tonttu(ja myös.

Joulupukki oli vähän jo kuulemma väsynyt, kun oli ollut niin pitkä matka korvatunturilta myyjäisiin. Mutta toivotteli meille oikein hyvää joulun odotusta ja tarjosi karkkia mukaan isosiskolle vietäväksi =)

Ainon mielestä joulupukki oli kovin huvittavan näköinen ukkeli ja naureskeli kokoajan joulupukille. Joulupukki sanoikin Ainolle, että harvoin sitä noin iloisia pikkuisia näkeekään ja että nähdään sitten taas uudestaan kun jouluaatto koittaa =)

Koko reissu oli oikein onnistunut ja jaksoimme vielä kotiinkin reippaasti käpytellä. Tosin väsyttäväähän moinen "edustaminen" oli Ainolle ja tulikin uni ennen kuin kotiin asti ehdittiin =) Upeeta myöskin oli, että Inkalla oli ollut huippuhauskaa isänsä kanssa kelkkailemassa!
Terveisiä joulupukilta kaikille:

HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA!!

Muistakaahan olla kilttejä, sillä tontut kattelee jo ikkunoiden takana ;)

#joulumyyjäiset #markkinat #vaunuilu #kärryttely #paimio #käsityö #enkeli #joulupukki #väsy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)