s Mammalaiffii: Esittely

maanantai 17. marraskuuta 2014

Esittely

Kuva ajalta, kun Aino oli alle 1kk vanha vauveli.
Ajattelinpa tähän alkuunsa kirjoitella pienen esittelyn itsestäni ja lapsistani. Eli minä, Milla, olen -79 syntynyt nainen Varsinais-Suomesta. Kahden ihanan typykän äiti ja naimisissa ihanan miehen kanssa.

Intohimoina: Shoppailu ja suklaa.

Plus, että tykkään näperrellä kaikennäköistä. Mm. koruja (olen aloittelija). Mutta lasten saanti on laittanut näpertelyni tauolle, kun kyse on niin pienistä osista ja aikaa vaativasta hommasta.

Tai kyllä me tässä vähän aikaa sitten, esikoisen kanssa, tehtiin hänelle kaula- ja rannekorut ohueen kumilankaan. Kaulakorun neitokainen onnistui johonkin jo kätkemään niin, ettei äitikään löydä. Mutta rannekoru kulkee mukana tai välillä hyvään talteen laitettuna, kuin aarre =)

Harrastuksia ei nyt kauheesti tällä hetkellä ole. Käyn salilla silloin kun kerkeen. Pyrin pari kertaa viikossa käymään kumminkin. Uinti erittäin epäsäännöllisesti, niin kuin myös lenkkeily (yksin tai ystävän kanssa). Lasten kanssa ulkona touhuilu ompi sitten ihan erikseen =) Muut harrastukset onkin sitten lapsiin liittyvää eli muskarit, perhekerho ja vauvaclubi.

Esikoiseni nimi on Inka ja hän on oikein touhukas ja reipas tyttö. Syntyi 4/2012 ja on nyt reilu 2,5 vuotias meidän pieni uhmaileva prinsessa =)

Toisen typykkäni sain tämän vuoden tammikuussa. Nimekseen hän sai Aino. Aino on kovaa vauhtia kasvava, pieni höpöttelijä neitokainen, joka ei enää lattiatasossa viihdy, vaan kokoajan on noustava johonkin pystyyn tai istumaan. Kropan hallinta ei vielä vaan ole kummoista, mutta kehittyy kokoajan. Istuu jo todella tukevasti kumminkin ja vääntäytyy siitä melkein mihin suuntaan vaan liikkeelle.

Niin, että tällanen touhukaksikko minulta kotoota löytyypi =)

ps. Minut löytää myös Instagramista tunnuksella @Millat79

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)