s Mammalaiffii: 1. Adventin touhuja

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. Adventin touhuja

Oikein ihanaa ja tunnelmallista 1. adventin iltaa kaikille!

 Tänään sain Inkan kalenterin valmiksi, kun valoihin laitettiin patterit ja sytytettiin valot kalenteriin =) Tässä teille kuva siitä:

 

Mitäs tykkäätte?

Omasta mielestäni siitä tuli ihan kiva =) Sisällöksi siihen löysi tiensä nameja, muumijääkaappimagneetteja, kylpyleluja, tarroja, pieniä my little poneja ja aatoksi Aku Ankan joulukalenteri -dvd =)

Viime yönä esikoiseni Inka sairastui jälleen kerran flunssaan. Nyt ei oikein tiedä, että saiko tartunnan muskarista vai isältään. Itämisaika sopii taas hyvin muskariin ja siellä olikin muutama nuhainen ja kröhivä lapsi ja yksi aikuinenkin :/ Tosi kurjaa =(

No, se vei koko perheen aktiviteettien mahdollisuuden tältä päivää . Joten, kun Inka meni päikkäreille isänsä kanssa, lähdettiin me Ainon kanssa Saloon joululahjaostoksille ja Wiurilan käsityömyyjäisiin.

Aino nukkui matkan ja oli oikein pirteä pikku-shoppailija :) Ja myyjäisissäkin hän viihtyi ihastellen kaikkea myynnissä olevia tavaroita.

Ainon lemppareita taisi olla hiirihuopikkaat. Äiti kumminkaan ei niitä raaskinut ostaa, vaan tyytyi kuvaan niistä :) Tarvis joskus löytää aikaa ja jaksamista kokeilla huopikkaiden tekoa, kun ovat niin ihanan lämpimiä jalassa :)


Myyjäiset olivat täynnä mitä ihanempia käsitöitä.

Omia suosikkejani olivat puiset tuikkualustat, joita oli eri kokoisia. Olivat jotenkin ihanan maalaisromanttisia =) Ja pääsivätkin ehdottomasti "to do -listalleni", kun joskus hamassa tulevaisuudessa (ei mitään tietoa koska) pääsemme muuttamaan isompaan kotiin.

Nyt illalla on vielä puuhaa jäljellä meikälle aikamoisen paljon: Isännän kalenterin täyttäminen, tyttöjen lahjojen paketointia ja jos aikaa jää, niin aloitan mummin ja pappan kaulaliinoja kutomaan :)

Ai niin, tottahan toki myös suunnittelen valmiiksi blogin ensimmäisen kalenteriluukun. Sen verran voin paljastaa, että... Tiedossa on jotain, jota voi myös lahjaksi antaa :)


#adventti #sairas #inka #aino #myyjäiset #joululahja #joulukalenteri #käsityö #tuikkualusta #huopikkaat #paketointi #kutominen #kalenteriluukku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)